Vill aldrig göra om den här dagen

Fy FAN säger jag bara.
Vilken dag!
Allt började igår kväll när Mina som varit snorig å dreglat någon dag helt plötsligt slog om och blev supersjuk.
Man märkte hur ont hon hade i hela kroppen (ni vet så där influensa ont man kan ha) kunde inte ens ta av henne en tröja utan att hon grät.
De blev Ipren och ett försök att lägga henne. Helt omöjligt projekt visade det sig. Panikskrek så fort hon såg sängen eftersom så fort hon la ner huvudet på kudden korkade näsan igen och hon kunde inte andas. Var rädd för att lägga sig.
Blev tillslut en vända i bilen tills hon somnat in och sen bar vi in henne till sängen.

Imorse fick vi svar på varför hon dreglat så mkt att vi fått byta kläder en gång i halvtimmen. Höstblåsor! Hela munnen full! Hon är svälld och har så ont att hon inte kan svälja så saliven bara sprutar ut. Fick en smoothie på eftermiddagen och blev så glad, tills hon smakat, då började hon gråta och tog sig för munnen :(
Vill själv bara sätta mig ner och gråta. Tycker så fruktansvärt synd om henne. Att hon skulle åka på sån här skit efter bara 2 dagar på dagis! (går blåsor där nu fick vi reda på)
Ni kan ju tänka er hur svårt de var för henne att somna idag. Näsan som rinner och är tät fortfarande och dessutom nu en så svullen trut att hon inte ens kan ha en napp i munnen.

Nu är de bara att hoppas att Måns klarar sig från detta. Gör han inte de blir de raka vägen till sjukan. Så här små blir ju uttorkade på nolltid vid feber å matvägran.

Älskar min fina Mina och skulle göra vad som helst för att få henne frisk, men när jag knappt kan trösta henne för att jag inte får lyfta upp henne i famnen så känner man sig rätt värdelös.
Ett psykbryt har varit nära både en och två gg idag.

Men… vi har haft några bra minuter idag också och nedan syns beviset på de, hela familjen målar med fingerfärg :)

20130924-195720.jpg

Annonser

One thought on “Vill aldrig göra om den här dagen

  1. åh men skruttan då vad hemskt, för er alla förstås, maktlösheten måste vara vidrig. Hoppas hon kryar på sig snart, det är ju tur att hon har toppenföräldrar som gör allt för henne :) Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s