Promenix

Idag blev altså lillgrisen 1 hel månad gammal!
 De firade vi med att göra fotavtryck till ramen vi fick av Hanna för ett par veckor sedan.
 Då kommer vi alltid kunna se hur liten hon var på sin en månads dag :)


Vi var även på promenad med en trevlig mamma och hennes lilla dotter på 7 veckor! Hade aldrig träffat henne förut så de var spännande. Jag är ju så dålig på att prata och ta kontakt med nya människor men de var hur trevligt som helst :) Bra att lära känna lite fler med barn och träna på sin sociala förmåga.

Fick lov att åka en sväng till MVC imorse också. Fick ju sy en miljon stygn efter förlossningen i de nedre regionerna, innuti, och dom skulle ju släppa efter 10-14 dagar sas de…men inte för mig neejdå. Dom sitter å skaver å gör ont efter en månad! Men idag åkte jag då upp till barnmorskan för att få de uppkollat. 
Så nu är dom bort plockade skönt nog men ska upp igen på torsdag å se så allt ser bra ut.
 Fick även en tid för efterkoll hos en läkare, brukar ju annars ske hos sin vanliga barnmorska men efter omständigheterna under förlossningen så blir de koll hos en riktig läkare från Falun.

 Man kan ju tro att man efter att man fött barn ska vara van att fläscha muffen till höger och vänster, men nix lika obehagligt varje gång :P

Annonser

One thought on “Promenix

  1. Haha Lojs du kan då skriva med glimten i ögat, man vänjer sig aldrig med att flascha tror jag, för det är ju inte ”frivilligt” :) skönt att du fick hjälp med stygnen, det var extra mycket krångel denna gång för att (alla) andra födslar ska gå smidigt sen ;) Och vad skoj att ni invigde ramen, ska bli trevligt att träffa er igen :) kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s