Skållhett vattenbad

kl 15:10
Hej alla glada hemma i sverige. Klockan är thai-time 21:10. Vi ska nu börja packa ihop våra resväskor inför imorgon då vi åker vidare till Koh Mook.
Där ska vi vara en vecka och de är en pytte ö så jag vet inte riktigt hur de är med internet tillgången där.. så kan hända att de varken blir mycket bilder eller uppdatering då.

Idag har vi iaf varit på utflykt. ”Krabis 3 pärlor” kallades den. Vi besökte Tiger Templet, Emerald pool och Hot Springs.

Emerald pool är en naturlig lagun ute i djungeln med kristallklart vatten. Förr i tiden fick bara kungen och hans familj bada där. Mycket vackert!
”Hot springs” är som de låter, varma källor. En gammal vulkan i området gör så att vattnet som rinner där blir riktigt varmt och de har bildats små ”bassänger” som man kan bada i.  Vattnet var verkligen skiiit varmt, gick nästan inte att gå i. De var över 40 grader varmt. Men de var en häftig upplevelse:)

Nu ska vi som sagt packa å sen kika lite film. Vi hörs när jag får tillgång till internet nästa gång.

 

 

Hot springs

Annonser

One thought on “Skållhett vattenbad

  1. Låter mys pys… Men den där tiger grejen ska man bojkotta!!! Ett projekt som började bra men som tyvärr nu endast handlar om pengar. Tigrarna lider som F-N.. och de använder rätt så grymma metoder för att tygla dom… Förutom misshandel så samlar de upp tigrarnas urin och användet det för att spruta dom i ansiktet med osv…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s